• Tüm Kategoriler
    • Müşteri Hizmetleri

      KVKK Politikası ve Aydınlatma Metinleri

      Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni


      Veri Sorumlusu
      Koçpa Bilişim Sistemleri - Müşteri
       

      Koçpa.com olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini koruma konusuna büyük önem vermekteyiz. Bu nedenle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") ve ilgili mevzuatın gerektirdiği şekilde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması konularında sizleri aydınlatmak amacıyla bu detaylı Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni'ni hazırlamış bulunmaktayız.
       

      Koçpa Bilişim Sistemleri olarak, müşterilerimize sunduğumuz hizmetler kapsamında topladığımız kişisel verilerin gizliliğini sağlamak için gerekli teknik ve organizasyonel önlemleri almaktayız. Bu kapsamda, işlenen kişisel verilerinizi yasal zorunluluklar ve iş gereksinimleri doğrultusunda, sadece belirlenen amaçlar doğrultusunda kullanmaktayız.
       

      Ayrıca, müşterilerimizin çevrimiçi deneyimlerini iyileştirmek ve taleplerini karşılamak amacıyla internet sitemizi, mobil sitemizi ve/veya mobil uygulamamızı ziyaret etmeleri durumunda çerezler ve benzeri teknolojiler kullanmaktayız. Bu araçlar aracılığıyla elde edilen kişisel verileri de ilgili yasal düzenlemelere uygun bir şekilde işlemekteyiz. Daha fazla bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.
       

      Kişisel verilerinizin güvenliği konusunda gerekli önlemleri almamıza rağmen, herhangi bir veri ihlali durumunda derhal harekete geçmekte ve gerekli düzeltici ve önleyici tedbirleri almayı taahhüt etmekteyiz.
       

      Aydınlatma Metni'miz, Koçpa Bilişim Sistemleri tarafından yayımlandığı tarih itibariyle geçerli olup, gerektiğinde her zaman güncellenebilir. Aydınlatma Metni'nde yapılacak herhangi bir değişiklik, değiştirilmiş metnin https://www.kocpa.com/kisisel-verilerin-korunmasi adresinde yayımlandığı tarihten itibaren geçerlilik kazanacaktır. Size sağladığımız hizmetlerden yararlanırken bu Aydınlatma Metni'ni düzenli olarak kontrol etmenizi öneririz.
       

      Koçpa Bilişim Sistemleri olarak, müşterilerimize veri gizliliği ve güvenliği konusunda en üst düzeyde hassasiyet göstermekteyiz. Kişisel verilerinizi koruma taahhüdümüzü sürdürmekte ve yasal düzenlemelere uygun şekilde hareket etmekteyiz.




       
      Telefonla Sipariş         İletişim / Künye                  Sosyal Medya Hesapları               
      Müşteri Hizmetleri         Banka Hesap Numaralarımız                                                               

      PlatinMarket® E-Ticaret Sistemi İle Hazırlanmıştır.